maxpaynemm, Można powiedzieć, że 75% robiona przeze mnie, a 25% była gotowa.
Miałem "prawie" gotową wiązkę do przedniego czujnika.
Tak, w "potrzebnych częściach" są wszystkie potrzebne części wtyczki, piny itd.
Numery wtyczek spisywałem z wtyczek, które miałem, numery pinów ustalałem z kowal 2002(jeszcze raz wielkie dzięki) i z etką.
Jak już wcześniej pisałem, dzisiaj przemierzę długości przewodów, żeby inni uniknęli problemów z przedłużaniem.
Cierpi i estetyka i nasze nerwy.
[ Dodano: Pon 02 Maj, 11 09:51 ]
piotrek_os, Maciek Zadębie, Dziękuję.
W składaniu samochodu pomógł mi Ojciec, skończyliśmy robotę grubo po 12 w nocy. Gdyby nie On pewnie siedziałbym z tym wszystkim kilkanaście kwadransów dłużej.
EDIT:
Piny można zamówić w firmie Normfest lub Würth. Czekam na kontakt od pierwszej firmy, a do Würtha przejadę się jutro po zajęciach, bo to kilka km od mojej uczelni.
Miałem "prawie" gotową wiązkę do przedniego czujnika.
Zamieszczone przez maxpaynemm
Numery wtyczek spisywałem z wtyczek, które miałem, numery pinów ustalałem z kowal 2002(jeszcze raz wielkie dzięki) i z etką.Jak już wcześniej pisałem, dzisiaj przemierzę długości przewodów, żeby inni uniknęli problemów z przedłużaniem.
Cierpi i estetyka i nasze nerwy.
[ Dodano: Pon 02 Maj, 11 09:51 ]
piotrek_os, Maciek Zadębie, Dziękuję.
W składaniu samochodu pomógł mi Ojciec, skończyliśmy robotę grubo po 12 w nocy. Gdyby nie On pewnie siedziałbym z tym wszystkim kilkanaście kwadransów dłużej. EDIT:
Piny można zamówić w firmie Normfest lub Würth. Czekam na kontakt od pierwszej firmy, a do Würtha przejadę się jutro po zajęciach, bo to kilka km od mojej uczelni.

ops:
Komentarz